17 oktober: informatieavond operatie Steenbreek

      Reacties uitgeschakeld voor 17 oktober: informatieavond operatie Steenbreek

De gemeente Houten ondersteunt de Operatie Steenbreek. Dit is een landelijke organisatie waar de gemeente zich bij heeft aangesloten. Steenbreek wil de ‘Stenen uit de tuin en daar groen en waterberging voor in de plaats’.

Als Milieu Werkgroep Houten ondersteunen we deze actie. Vooral groenere tuinen vinden we belangrijk voor het insecten- en vogelleven.

Inwoners die tijdens de activiteitenmarkt belangstelling hebben getoond voor de actie Steenbreek zijn op dinsdagavond 17 oktober uitgenodigd voor een voorlichtings- en kennismakingsbijeenkomst. Ook u bent daar als eventueel geïnteresseerde welkom.

Op deze bijeenkomst hoort u meer over steenbreek en staat in het teken van kennismaken. Wie zijn we en wat kunnen we voor elkaar betekenen? Iedereen heeft zijn eigen kennis, kwaliteiten en wensen en op basis daarvan wordt er gekeken of er we samen mooie dingen kunnen gaan doen in Houten.

De bijeenkomst vindt plaats in het NME-centrum: Keercamp 13, 3992 RV in Houten op dinsdagavond 17 oktober 2017, van 19:00 tot ca. 20:30. Wie interesse heeft wordt gevraagd dit door te geven aan Koen Helling van de gemeente Houten via Koen.Helling@houten.nl.