Doe mee aan de workshopserie KlimaatGesprekken in Houten en laat je inspireren!

Maak je je wel eens zorgen over klimaatverandering? Steeds meer mensen begrijpen dat je zelf een flink steentje kan bijdragen aan het verduurzamen van je omgeving. Door in je eigen leven, met anderen, andere keuzes te maken. Maar ja, waar begin je dan? Wat kun je dan allemaal zelf doen? We kunnen ons voorstellen dat je leven door de lockdown in de afgelopen maanden flink is omgeschakeld en dat je misschien wel (extra) aan het denken bent gezet over duurzame keuzes. Of  dat je juist nú meer ruimte hebt om je er in te verdiepen. Goed nieuws voor jou: we nodigen je uit om mee te doen met een workshopreeks van KlimaatGesprekken!

KlimaatGesprekken, waar gaat dat over?
Bij KlimaatGesprekken draait het om door middel van hoop, humor en handelingsperspectief aan de slag te gaan. We komen in een klein groepje bij elkaar om gedachten uit te wisselen en elkaar te helpen om uitdagingen aan te gaan. In 6 avonden gaan we de slag met thema’s als; wonen, voedsel, reizen en consumptie. Je krijgt praktische handvatten om echt in actie te komen – gewoon door andere alledaagse keuzes te maken. Bovendien leer je hoe je het klimaatgesprek met jouw omgeving aangaat. Als het even kan dan ontmoeten we elkaar face-to face.

Maar als dat door de Coronamaatregelen niet kan laten we ons niet tegenhouden en ontmoeten we elkaar digitaal.

Wanneer?
Di 13 april – ma 26 april (i.v.m. Koningsdag) – di 11 mei – di 25 mei – di 8 juni en di 22 juni.

Hoe laat?
19.30 –21.30 uur

Waar?
‘Het Lokaal’ op Putterhaag 2 (of via Zoom wanneer dit nog niet mogelijk is).

Kosten voor deelname zijn 45 euro p.p., inclusief lees-en werkboek met checklist, tips en andere praktische handreikingen. De workshops worden geleid door twee vrijwillige coaches van KlimaatGesprekken.

Klimaatgesprekken is gebaseerd op het succesvolle Carbon Conversations, dat in het Verenigd Koninkrijk al 10 jaar bestaat.

Meer informatie en aanmelden: klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *