Met humor, hoop en handelingsperspectief in gesprek over klimaatverandering

Doe mee aan de eerste KlimaatGesprekken in Houten en laat je inspireren!

Vind je klimaatverandering een belangrijk onderwerp? Zou je zelf graag duurzamer leven of hierover in gesprek gaan met anderen? Vraag je je af waar je moet beginnen? Of wat je allemaal nog meer of anders zou kunnen doen?

Jouw rol in een veranderende wereld
Onze levens en omgang met elkaar zijn in de afgelopen maanden flink veranderd als gevolg van de corona pandemie. Misschien ben je wel (extra) aan het denken bent gezet over duurzame keuzes. En wil je graag concreet wat doen na de zomer. Of misschien kijk je er vooral heel erg naar uit om weer mensen te ontmoeten en inspirerende gesprekken te voeren.

Goed nieuws voor jou: in september start een 6-delige workshopreeks van KlimaatGesprekken. Nu voor het eerst ook in Houten!

KlimaatGesprekken, waar gaat dat over?
We gaan gedurende 6 avonden in gesprek over thema’s als wonen, voedsel, reizen en spullen. Je krijgt praktische handvatten om echt in actie te komen – gewoon door andere alledaagse keuzes te maken.
Bovendien leer je hoe je gesprekken over klimaatverandering met jouw omgeving aangaat.

Praktisch
Bij KlimaatGesprekken vinden we het het heel belangrijk om elkaar in het echt te ontmoeten. Daarom organiseren we deze workshopreeks op een fysieke locatie, bij Het Lokaal op Putterhaag 2. Er wordt uiteraard altijd rekening gehouden met de geldende corona-regels.

Data: 16 en 30 september, 28 oktober, 11 en 25 november, 9 december – van 20:00 tot 22:00 uur.

Kosten: 45 euro p.p., inclusief lees- en werkboek met checklist, tips en andere praktische handreikingen. De workshops worden geleid door twee vrijwillige coaches van KlimaatGesprekken.

Meer informatie en aanmelden: klik hier

Ervaringen van deelnemers:

“Het voelde fijn om met gelijkgestemden over mijn dilemma’s te praten.”

“Leuk, de gevarieerde groep en de gesprekken die nooit dogmatisch werken.”

“Tot mijn verrassing werd er veel gelachen: heel bevrijdend.”

2 gedachten over “Met humor, hoop en handelingsperspectief in gesprek over klimaatverandering

 1. Irene

  Goedemiddag,

  Klopt het dat de klimaatgesprekken al vol zitten?

  Groet,
  Irene

 2. Inge Luyten

  Hoi Irene,

  Dat klopt, de reeks die in september start zit vol! Als je op de reservelijst wilt (wie weet valt er nog iemand last minute af), of op de geïnteresseerdenlijst voor de volgende reeks, dan kun je best even een mail naar het info adres van KlimaatGesprekken sturen. We hebben nog geen nieuwe reeks gepland maar als alles goed is zullen we begin 2021 met een tweede reeks starten.

  Groet
  Inge (Klimaatcoach Houten)

Gesloten voor reacties.