Ringslangenwerkgroep Houten krijgt de stimuleringsprijs van RAVON van €1500,-!!!

      Reacties uitgeschakeld voor Ringslangenwerkgroep Houten krijgt de stimuleringsprijs van RAVON van €1500,-!!!

Op 14 november was de landelijke RAVON- dag voor de vrijwilligers. RAVON staat voor; Reptielen, Amfibieën en Vissen Onderzoek Nederland. Deze dag wordt jaarlijks gehouden in Nijmegen maar wegens de corona maatregelen was de dag dit jaar online te volgen.

Tijdens deze dag werd naast lezingen en basiscursussen ook het prijzenfestival gehouden. In een week eerder opgenomen filmpje was te zien hoe Els Tove, coördinator van de Ringslangenwerkgroep, blij verrast werd aan huis met de stimuleringsprijs van €1500,- !!!

Met een smoes van Jos Spier was zij thuis gehouden en deed nietsvermoedend open. Jos Spier en Yvonne Radstake, beiden lid van de Ringslangenwerkgroep mochten de prijs overhandigen en van RAVON waren er ook een cameraman, een fotograaf en interviewer aanwezig. In de tuin op 1,5 meter afstand uiteraard.

In het filmpje wordt namens RAVON uitgelegd waarom de Ringslangenwerkgroep deze mooi prijs krijgt: “De prijs uit het stimuleringsfonds is voor een actieve werkgroep en als er één werkgroep actief is dan is het wel de Ringslangenwerkgroep Houten. Zij doen veel met kinderen, educatie en al 17 jaar timmeren ze aan de weg en verbeteren het leefgebied voor de ringslang”. De Ringslangenwerkgroep is heel erg blij met de prijs en gaat er hele goede dingen mee doen, we houden jullie op de hoogte!