Axel en Ingrid Meijer MWH-vrijwilliger van het jaar

Axel en Ingrid Meijer zijn dit jaar bij de Milieu Werkgroep Houten uitgeroepen tot de vrijwilligers van het jaar. Beide leden hebben zich de afgelopen jaren op allerlei terrein zeer verdienstelijk gemaakt ten gunste van de Houtense natuur.

Traditioneel roept MWH op haar jaarvergadering een van de actieve leden uit tot vrijwilliger van het jaar. Dit jaar is de jaarvergadering gehouden op 4 oktober. Helaas bleek de beoogde ‘vrijwilliger van het jaar’ niet aanwezig te kunnen zijn. Daarop is de prijs zaterdag 2 oktober op voorhand uitgereikt bij de stand van de Ringslangengroep tijdens de appelplukdag van Boerderij Slagmaat.

Axel Meijer kreeg een pakket van Landwinkel Lindeboom overhandigd door bestuurslid Frank Magdelyns. Reden voor de keuze van Axel en Ingrid zijn hun enorme inspanningen voor de knotgroep, de paddengroep, de ringslangenwerkgroep en ook Houtense Bijzaken.

Daarnaast hebben Axel en Ingrid ook op de achtergrond veel betekend voor de vereniging door goed advies te geven of zitting te nemen in de kascommissie. Via een brief hebben Axel en Ingrid hun dank uitgesproken aan de Ledenvergadering.

Alex Meijer (links) ontvangt het pakket

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *